دکوراسیون داخلی آشپزخانه در سبک های مختلف و مدل های گوناگون با جدیدترین ایده ها و مدل ها را توضیح داده ایم. برای طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه با گروه آد تماس بگیرید.
آشپزخانه به زعم بسیاری از معماران و طراحان داخلی و دکوراتورها، قلب هر خانه ای است که خانم های کدبانو وقت نسبتا زیادی در آن می گذارنند و محلی برای جمع شدن خانواده دور یکدیگر است. به همین دلیل است که طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه بسیار مهم است. از نحوه چیدمان وسایل تا نوع متریال و اصولی که باید رعایت کنید همگی جزو قوانین دکوراسیون آشپزخانه + کابینت هستند.
نیاز به توضیح اضافه هم نیست که کابینت ها مهمترین بخش هر آشپزخانه ای هستند و بخش قابل توجهی از ایده های طراحی ویلا و ساختمان های مسکونی را به خود اختصاص می دهند. اگر با تعریف دکوراسیون داخلی و اصول آن آشنا نیستید حتما از طریق لینک داده شده مطالعه کنید تا تفاوت آن با طراحی داخلی را متوجه شوید. در ادامه به طور مفصل در خصوص دکور آشپزخانه ساده تا لوکس در سبک های مختلف و بخش های گوناگون آن صحبت خواهیم کرد.
قبل از اینکه دکور آشپزخانه جدید خود را بچینید و با طرح و مدل های مختلف آن آشنا شوید و مدل کابینت بپسندید باید ابتدا سبک طراحی را مشخص کنید. سه مدل سبک طراحی برای آشپزخانه ها بیش از بقیه رایج هستند که در ادامه به طور مفصل توضیح می دهیم.
دکوراسیون آشپزخانه مدرن بر چندین اصل مهم استوار است؛ نوع متریالی که برای کابینت ها انتخاب می کنید به عنوان مثال تفاوت های گلاس با ام دی اف را باید بدانید و اینکه کدام یک برای آشپزخانه مدرن مناسبتر است. چه رنگی گزینه بهتری است و برای چه نوع آشپزخانه هایی سبک مدرن ایدهآل است.
قبلا در خصوص جدیدترین مدل کابینت مدرن صحبت کرده ایم تا به خوبی با گزینه های مختلفی که برای انتخاب کابینت در طراحی آشپزخانه مدرن دارید آشنا شوید. دکور داخلی آشپزخانه مدرن را می توانید با کابینت های دستگیره مخفی، حذف شدن بخش های تزیینی مثل تاج کابینت و چراغ های زیر کابینت و قسمت بالایی آن تشخیص دهید.
از دیگر بخش های دکوراسیون آشپزخانه مدرن، بخش جزیره و کانتر هستند که کنترل کننده بخش ورودی و تقسیم کننده کارهایی است که در این قسمت ها انجام می شوند. دکوراسیون داخلی آشپزخانه مدرن باید با رنگ های خنثی مثل سفید و خاکستری یا روشن تزیین شود بنابراین از رنگ کاشی و کفپوش گرفته تا کابینت ها باید با چنین رنگ هایی تزیین شوند. با این حال کابینت های دو رنگ و استفاده از رنگ متضاد برای زیبایی بصری بیشتر هم اجازه داده شده است.
از طرفی اگر به دنبال بهترین سبک برای دکوراسیون آشپزخانه نقلی خودتان هستید، سبک مدرن بهتر است چرا که با رنگ روشن کابینت ها و بخش های مختلف و نورپردازی ها فضای شما را بزرگتر نشان می دهد و دلگیر نخواهد بود. بنابراین در ویلای مدرن برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه خود به این اصول دقت داشته باشید.
مهمترین بخش آشپزخانه کلاسیک کابینت ها هستند که باید از مدل های چوبی یا طرح چوب، ممبران یا وکیوم استفاده کنید. به عبارت دیگر وقتی صحبت از دکوراسیون داخلی آشپزخانه چوبی می شود منظور همان سبک کلاسیک است که از این حین به سبک روستیک هم شباهت دارد.
یکی دیگر از اصول سبک کلاسیک در آشپزخانه ها وجود کابینت ها و بخش های حکاکی شده است چرا که طبق اصول سبک کلاسیک باید همه چیز در حد لوکس و لاکچری باشد. بخش هایی مثل تاج، زیر چراغ ها، گل و بخش های منبت کاری شده که در سبک مدرن حذف شده بود در سبک کلاسیک باز می گردند. این نوع سبک آشپزخانه شلوغ به نظر می رسد بنابراین برای آشپزخانه های بزرگ مناسب است.
اگر به دنبال طراحی ویلای کلاسیک هستید به هیچ سبکی از دکوراسیون داخلی آشپزخانه بجز کلاسیک نباید فکر کنید. در این سبک همه چیز گران قیمت و درجه یک هستند و هر گونه بخشی که جنبه تزیینی داشته باشد قابل استفاده است.
برای اینکه هر چه بهتر با تفاوت دکوراسیون مدرن و کلاسیک آشنا شوید توصیه می کنیم ابتدا مقاله جامعی که در این خصوص نوشته شده را مطالعه کنید تا بهتر بتوانید اصول و قواعد آن را پیاده نمایید.
برای دکوراسیون آشپزخانه ایرانی یا همان سنتی خودمان باید بر روی چینش همه وسایل دقت زیادی داشته باشید. همچنین دکوراسیون آشپزخانه سنتی ایرانی پیرو سبک خاصی از مدرن یا کلاسیک و غیره نیست بلکه تلفیقی از آنهاست تا جایی که حریم خصوصی، کارایی فضا و بهره وری از آن خدشه دار نشود.
به عنوان مثال برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه کوچک ایرانی بهتر است المان های سبک مدرن را به کار بگیرید با این حال به چینش وسایل دقت کنید مخصوصا وسایل مهم و بزرگ آشپزخانه که هم فاصله مناسبی داشته باشند هم در جای درست قرار بگیرند. رنگ کابینت باید شاد و تلفیقی از رنگ های مکمل یا متضاد باشد. با این حال انعطاف پذیری دکوراسیون داخلی آشپزخانه ایرانی بیشتر بوده و انتخاب سایر رنگ ها هم موردی ندارد.
طبق سبک طراحی دکوراسیون ایرانی، محل قرارگیری آشپزخانه در طراحی ویلا سنتی باید به گونه ای باشد که حریم خصوصی آن رعایت شود و یا به صورت بدون اپن طراحی و ساخته می شود. نورگیری مناسب آشپزخانه، سیستم تهویه عالی و طراحی براساس متراژ و تعداد وسایل و نیم نگاهی به آینده از دیگر اصول طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه ساده و شیک ایرانی است.
با توجه به توصیه ای که در ابتدای مقاله در خصوص مطالعه برای دکوراسیون داخلی داشتیم شاید کنجکاو شده باشید که با طراحی داخلی آشپزخانه چه تفاوتی دارد. بنابراین توصیه می کنیم مقاله تفاوت طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی را مطالعه نمایید.
یکی از انواع سبک معماری، ترکیه ای است که بازمانده اصول معماری عثمانی بوده و هنوز هم در اروپا و مخصوصا ترکیه طرفداران زیادی دارد. از ویژگی های بسیار مهم دکوراسیون داخلی آشپزخانه خانه شما به سبک ترکیه ای، الهام گیری از سبک کلاسیک در ترکیب با ترندهای روز دنیاست.
به عنوان مثال در سبک کلاسیک چندان بر روی نورگیری طبیعی تأکید خاصی وجود ندارد اما در لاکچری ترین خانه های جهان که آشپزخانه ترکیه ای می سازند باید به نورگیری عالی و بهره وری حداکثری آن دقت کنید. نورگیری نه تنها به سلامت مواد غذایی بلکه به دلبازتر شدن فضا هم کمک می کند. از طرفی دکوراسیون داخلی آشپزخانه ترکیه ای برای متراژ بالا مناسب است.
رنگ کابینت ها در دیزاین داخلی آشپزخانه تلفیقی از رنگ های روشن و تیره است مثل قهوه ای روشن، سفید مرمری، خاکستری یا کرم و جنس کابینت ها نیز از چوب، ممبران و به طور کلی متریال های بسیار مقاوم و شیک است. کابینت های آشپزخانه ترکیه ای معمولا ارتفاع بلندتری نسبت به حالت نرمال دارند. بخش جزیره بسیار الزامیست ولی بیشتر برای معاشرت و گفتگو استفاده می شود و برای آشپزی کاربردی نیست.
اگر در حال بازسازی ساختمان هستید و آشپزخانه شما قرار است به سمت محیط و فضای سبز بیرون یا دریا و جنگل باشد حتما به کمک پنجره های بزرگ دید مستقیم ایجاد کنید. دکوراسیون داخلی آشپزخانه ترکیه ای به پیوند طبیعت با محیط داخلی خانه به شیوه های مختلف تأکید دارد. کفپوش برای دکوراسیون زیبای آشپزخانه ترکیه ای حتی می تواند فرش باشد. برای نورپردازی می توانید از لوستر هم استفاده کنید.
در ادامه قصد داریم با کمی خلاقیت در دکوراسیون آشپزخانه و بررسی حالت های مختلف دیزاین، اصول طراحی و چیدمان را بررسی کنیم.
امروزه به دلایل مختلف آشپزخانه ها به بزرگی گذشته نیستند که مهمترین دلایل آن افزایش چشمگیر و شدید هزینه های ساخت و ساز و همچنین افزایش شهرنشینی و تمایل بیشتر شرکت های عمرانی و نیاز بافت شهری به طراحی آپارتمان هستند.
به همین دلیل یکی از چالش های بسیار مهم این است که دکوراسیون داخلی آشپزخانه کوچک باید چگونه باشد که هم بتوان بهترین و بیشترین بهره وری و استفاده را داشت و در عین حال دلبازتر به نظر برسد. در ادامه ضمن بررسی جدیدترین مدل دکوراسیون داخلی آشپزخانه های کوچک و نقلی به اصول دیزاین و چیدمان هم خواهیم پرداخت.
اولین نکته انتخاب کابینت مناسب برای دکوراسیون داخل آشپزخانه کوچک است. کابینت ها باید صرفا برطرف کننده نیاز خانم ها و براساس میزان وسایل موجود همراه با کمی فضای بیشتر باشد و از طرفی در انتخاب رنگ هم باید توجه داشت. کابینت های ام دی اف روشن یا های گلاس که هر دو بازتاب دهنده خوبی برای نور هستند کمک می کنند تا دکور داخلی آشپزخانه کوچک شما دلبازتر و بزرگتر نشان داده شود.
در مدل های ایتالیایی چنانچه آشپزخانه فضای زیادی نداشته باشد و به قول خودمان نقلی باشد به جای ردیف بالایی کابینت ها از شلف دیواری استفاده می کنند که هم در فضا صرفه جویی می شود و هم آشپزخانه را بزرگتر نشان می دهد. بنابراین با خلاقیت در دکوراسیون آشپزخانه می توان بهترین استفاده را از فضای محدود داشت.
بهترین ایده برای طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه کوچک استفاده از رنگ های روشن است هر چند می توانید ترکیبی از رنگ های اصلی با سفید، قرمز، آبی یا زرد هم داشته باشید. به تضاد رنگ های روشن و تیره با شرط اینکه رنگ روشن 70% فضای دکوراسیون داخلی آشپزخانه را به خود اختصاص داده باشد مجاز است.
نورگیری عالی و نورپردازی حرفه ای که کمک بزرگی به بزرگتر نشان داده شدن فضای دکوراسیون آشپزخانه های نقلی می کنند از دیگر اصول طراحی و دیزاین به شمار می روند. اگر سقف آشپزخانه ارتفاع کمی دارد به دیزاین سقف نمی توانید فکر کنید چون مجبور می شوید ارتفاع کابینت ها را کمتر بگیرید که برای یک دکوراسیون آشپزخانه کم جا اصلا مناسب نیست.
هنگام طراحی ویلا اگر فضای کمی برای آشپزخانه در نظر دارید سعی کنید با پنجره هم به نورگیری بیشتر کمک کنید هم به دلباز شدن آن بیشتر دامن بزنید. همانطور که قبلا هم گفتیم بهترین سبک برای آشپزخانه های کوچک، سبک مدرن است.
اگر به ترندهای روز دنیا برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه جدید نگاه کرده باشید بخش جزیره در طی چند سال اخیر پایه ثابت تمامی دیزاین ها بوده مخصوصا که در دوران کرونا برای رعایت هر چه بیشتر، آشپزخانه های دو جزیره ای هم طراحی شدند.
بخش جزیره آشپزخانه را می توانید به فرم های مختلف مثل T شکل، دایره ای، ال شکل، منحنی یا Curve، مستطیلی یا دراز و چرخ دار طراحی کنید. حتما هنگام طراحی بخش جزیره به متراژ و ابعاد و فرم کابینت ها دقت داشته باشید. اگر فضای بزرگی داشته باشید می توانید با طراحی جزیره بزرگتر از آن برای نگهداری ظروف و پوشش تعداد نفرات بیشتر هم استفاده کنید. حتی در جدیدترین دکوراسیون داخلی آشپزخانه جزیره ای بر روی آنها سینک، گاز صفحه ای و هود و نورپردازی مستقل هم در نظر می گیرند.
از امکانات ویلاهای لوکس آشپزخانه های جزیره ای است اما به این معنی نیست که هر چقدر بزرگتر و با ارتفاع بیشتر، مناسبتر خواهد بود. استانداردی که برای بخش جزیره در دکوراسیون داخلی آشپزخانه ها در نظر گرفته اند برای هر نوع سبک معماری و برای هر یک از سبک های طراحی ویلا لازم الاجراست. ارتفاع استاندارد بخش جزیره 90 سانتیمتر است بجز مواقعی که جنبه کاربردی هم دارد که در این صورت به 75 سانتیمتر می رسد. فاصله بخش نشیمن صندلی تا پیشخوان هم باید 30 سانتیمتر باشد.
دکوراسیون آشپزخانه باریک و دراز هر دو به یک معنی هستند و اشاره به فضاهایی دارد که به دلیل کم جا بودن و کوچکی فضای بین کابینت ها کمتر از حد استاندارد است. بنابراین مهمترین چالش ها این هستند که چطور بتوان سبک و رنگ مناسب با طراحی دلخواه انجام داد بدون اینکه فضای آشپزخانه را دلگیر کند یا کوچکتر نشان دهد و حتی بدتر از آن نتوان به خوبی استفاده کرد.
برای آشپزخانه های دراز و باریک رنگ روشن و استفاده از کابینت های مدرن و بدون دستگیره که اصطلاحا مگنتی هستند توصیه می شود. انتهای آشپزخانه بهترین گزینه برای قرارگیری سینک ظرفشویی و همچنین طراحی پنجره است تا هم به نورگیری کمک کند و هم دلباز شود.
اما گاهی اوقات نیز به دلیل ساختار طراحی خاص دکوراسیون داخلی آشپزخانه دراز و باریک متراژ زیادی دارد که در این حالت می توان از جزیره های منحنی یا چهار گوش استفاده کرد. کفپوش آشپزخانه های دراز و باریک روشن و معمولا از جنس سرامیک یا سنگ است چون نور را بیشتر بازتاب داده و فضا را بزرگتر نشان می دهد.
جنس کابینت های گلاس برای دکوراسیون آشپزخانه باریک بسیار مناسب است چرا که انعکاس نور دلباز بودن فضا را بیشتر کرده و آن را از حالت دلگیر بودن خارج می کند. بنابراین برای مدیریت ساخت و طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه باید دقت و حساسیت زیادی داشته باشید.
برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه همانطور که کابینت، کاشی، پرده ها، کفپوش و تزیینات سقف و نوع سبک طراحی دکوراسیون داخلی اهمیت دارد، ورودی آشپزخانه هم مهم است. ورودی آشپزخانه تعیین می کند به محض دیدن بخش های مختلف چه انرژی بگیرید و چه میزان اثر مثبت بگذارد. چند ایده جالب برای دکوراسیون ورودی آشپزخانه را با شما مطرح می کنیم.
اولین نوع طراحی، طراحی پارالل یا موازی است که ساده ترین و مقرون به صرفه ترین حالت است مخصوصا اگر بودجه کم یا محدودی دارید. در این حالت درب یا بخش ورودی بین دو سمت دیواری که کابینت بر روی آن نصب است قرار می گیرد.
اگر متراژ متوسطی دارید از سبک مدرن کمک بگیرید و درب های کشویی شیشه ای گزینه ای عالی برای طراحی ورودی آشپزخانه هستند. اگر سبک کلاسیک دارید از ورودی بزرگ و عریض با طاق منحنی شکل استفاده کنید که هم شکوه خاصی به آن می بخشد و هم با اصول سبک کلاسیک همخوانی دارد. در این حالت نورپردازی بخش ورودی هم الزامیست.
برای سبک ایرانی یا روستیک می توانید از درب های کرکره ای یا لولا دار برای ورودی آشپزخانه استفاده کنید تا حالت نوستالژیک هم پیدا کند.
برای ویلاهایی که آشپزخانه با درب مستقیما به محوطه متصل است دو ورودی مجزا در نظر بگیرید که ورودی اول برای پذیرایی و سرو غذا و دومین ورودی برای وارد شدن به محوطه یا فضای بیرون باشد.
همانطور که می دانید یکی از المان های آشپزخانه های بزرگ و کوچک پنجره ها هستند. به عبارتی چه بخواهید دکوراسیون داخلی آشپزخانه ساده داشته باشید یا لوکس و لاکچری پنجره ها یکی از اجزای اساسی و مهم هستند که هم به نورگیری و هم دلبازتر شدن فضا کمک زیادی می کنند.
اولین کار این است که سبک طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه را انتخاب کنید. برای آشپزخانه های پنجره دار بهترین سبک، مدرن است بنابراین کابینت های مدرن با رنگ روشن و متریال مقاوم باید با پنجره ها ادغام شوند. یکی از مکان های مناسب برای نصب پنجره ها، بالای سینک ظرفشویی است تا هنگام آشپزی و سرو غذا به سمت بیرون دید مستقیم داشته باشید.
اگر می خواهید با طراحی و جانمایی پنجره زیباترین دکوراسیون آشپزخانه را داشته باشید و یا در حال بازسازی هستید (فرق بازسازی و نوسازی) توصیه ما این است که پنجره نقطه کانونی دوم آشپزخانه بعد از کابینت ها باشد. برای این منظور کافیست کاشی های اطراف پنجره رنگ متمایزتری پیدا کنند و قاب بندی مشخص انتخاب کنید.
ترکیب کردن هود و پنجره و شلف بندی جلوی پنجره ها هم از دیگر ایده های جذاب برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه پنجره دار است. یکی دیگر از ایده های دیزاین داخلی آشپزخانه ای که پنجره دارد، استفاده از گل و گیاهان مختلف است.
حتما دقت کنید که جنس متریال قاب پنجره شما با کابینت ها همخوانی داشته باشد، ماندگاری بالای پنجره ها اهمیت زیادی دارد و مناسبترین آن آلومینیومی است. رنگ پنجره ها با کابینت ها و کاشی های اطراف آن باید هماهنگ باشد. ابعاد پنجره را با توجه به نیاز آشپزخانه نسبت به نورگیری مناسب انتخاب کنید.
اگر از یک دفتر معماری حرفه ای بپرسید که یکی از محبوب ترین سبک های طراحی آشپزخانه چیست، قطعا به شما فرم طراحی L شکل را پیشنهاد می کند. منظور از فرم ال شکل یعنی حالتی که دو ضلع کابینت همدیگر را قطع کرده و در کنار هم قرار می گیرند و حالت پیوسته پیدا می کنند. برای دکور آشپزخانه لوکس و ال شکل خود باید به گونه ای عمل کنید که هر ضلع مخصوص انجام فعالیت های خاص و جداگانه باشد. به عنوان مثال یک ضلع آن مخصوص پخت و پز و دیگری برای شستشو باشد.
در آشپزخانه های ال شکل بخش جزیره بسیار کاربردی است تا مجبور نشوید برای کار کردن پشت به مهمانان یا اعضای خانواده باشید. اگر کابینت بلند دارید به دور از پنجره ها بگذارید. حتی الامکان سبک مدرن را انتخاب کنید چرا که بهترین ایده دکوراسیون آشپزخانه برای متراژهای پایین و کوچک، فرم ال شکل است. سینک ظرفشویی را مقابل دیوار بزرگتر و یخچال فریزر روبروی دیوار کوتاهتر باشد.
برای دکوراسیون آشپزخانه ال شکل در قسمتی که کابینت ها با هم تلاقی پیدا می کنند یا بخشی به اسم سبد گردان یا همان مجیک کرنر طراحی کنید یا اینکه عمق کابینت ها را بیشتر بگیرید تا بتوانید از فضاهای مرده هم استفاده نمایید.
دقت داشته باشید نمونه های دکوراسیون داخلی آشپزخانه ال شکل متفاوت هستند. در مدل هایی که یکی از اضلاع بزرگتر از دیگری است، روی سطح بزرگتر سینک ظرفشویی، مایکروویو و ظروف آشپزخانه را بگذارید و روی ضلع کوچکتر اجاق گاز و یخچال و پکیج دیواری را قرار دهید.
اما اگر اضلاع دکوراسیون آشپزخانه ال شکل یکسان هستند در این حالت اصول خاصی ندارد و هر کدام از وسایل اصلی گفته شده را می توانید در هر یک از اضلاع پیاده سازی کنید. رنگ کابینت ها را نیز می توانید یکسان یا از رنگ های متضاد برای هر ضلع یا دو تکه کابینت ها انتخاب نمایید. جنس کابینت ها نیز عمدتا MDF یا های گلاس است. اگر عادت به استفاده از میز و صندلی دارید، ابعاد خیلی بزرگی نداشته باشد چون یکی از ورودی های آشپزخانه را مسدود خواهد کرد.
یکی از ایده های طراحی آشپزخانه که هم در ساختمان های عجیب و غریب دنیا و هم در ساختمان های لاکچری به کار می رود، آشپزخانه های تراس دار هستند. هدف از این کار دلبازتر شدن فضا و ایجاد مکانی برای معاشرت و گفتگوی بهتر و لذت بردن از محیط هنگام سرو غذاست. تا الان هنگام طراحی و ساخت خانه و آپارتمان، درب ورودی تراس و بالکن به داخل اتاق خواب یا پذیرایی باز می شد اما اکنون طبق جدیدترین مدل دکوراسیون داخلی آشپزخانه، می توان تراس هم به آن اضافه کرد. ضمنا توصیه می کنیم حتما فرق تراس و بالکن هم مطالعه کنید.
دکوراسیون داخلی آشپزخانه تراس دار با درب های شیشه ای که به شکل کشویی یا ریلی باز و بسته می شوند گره خورده است و بجز این صفای خاصی نخواهد داشت. به عبارت دیگر هدف این است که هم ارتباط مستقیم با بیرون داشته باشید و هم از زیبایی محیط بیرون و نورگیری آن استفاده کنید.
برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه های تراس دار، بخش جزیره حذف می شود چون جای خود را به تراس و بالکن داده است. همچنین نیازی به طراحی بخش اضافه تر برای نگهداری وسایل ندارید چون تراس و بالکن فضای کافی در اختیار شما می گذارد بنابراین آشپزخانه فضای کاربردی تری به خود می گیرد. حتی می توانید فضای ناهارخوری آشپزخانه را به بالکن منتقل کنید. استفاده از گلدان های آویز هم برای دیزاین دکوراسیون آشپزخانه توصیه می شود.
برای انتخاب رنگ کابینت ها و سبک دکوراسیون داخلی آشپزخانه تراس دار هم باید به سبک و رنگ فضای بیرونی که همان تراس و بالکن هستند دقت کنید و هم متراژ کلی را در نظر بگیرید. بنابراین اگر سبک مدرن دارید از رنگ های روشن و اگر سبک کلاسیک دارید از رنگ های تیره استفاده کنید. همچنین برای دکوراسیون آشپزخانه تراس دار نیاز به نورپردازی خیلی قوی ندارید چرا که از بیرون به خوبی تأمین می شود.
اگر به هر دلیل دوست ندارید داخل آشپزخانه کابینت داشته باشید یا یک سمت از آشپزخانه را خالی می گذارید می توانید با ایده هایی که مطرح می کنیم دکوراسیون آشپزخانه لاکچری داشته باشید. به طور کلی بد نیست بدانید که دکوراسیون آشپزخانه بدون کابینت برای فضاهای کوچک و نقلی بهترین ایده است هر چند برای متراژهای بزرگ هم استفاده می شود.
به جای کابینت می توانید از پگ بوردهای فلزی یا چوبی کمک بگیرید و وسایل آشپزخانه را آویز کنید. چرخ دستی های آشپزخانه ای یا همان کابینت های قابل حمل نه تنها در نقش جزیره بلکه کابینت هم هستند. کابینت های سوپری ایستاده هم گزینه دیگر شما برای جایگزین شدن با کابینت های دیواری به حساب می آیند.
برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه های بدون کابینت می توانید از شلف دیواری هم کمک بگیرید که در این صورت باید از کاشی های درجه یک و مرغوب برای تزیین دیوار استفاده کنید. سطل های پلاستیکی یا قفسه های پلاستیکی چند طبقه به جای سوپری کابینت زمینی ایده بسیار خوبی هستند. میله پرده به طور طبیعی برای پشت سینک ظرفشویی یکی از ایده های دکوراسیون داخلی آشپزخانه است اما در مدل های بدون کابینت می توانید به طور سرتاسری برای آویزان کردن وسایل مختلف استفاده کنید.
سبک دکوراسیون داخلی آشپزخانه بدون کابینت اهمیت زیادی دارد. اگر سبک مدرن انتخاب کرده اید از وسایل استیل و سنگ مرمری استفاده کنید اما اگر سبک کلاسیک هستید از وسایل چوبی یا طرح چوب کمک بگیرید. نورپردازی کمتر مورد نیاز است چون فضا دلبازتر بوده و سطح بازتاب نور بیشتری دارید.
آشپزخانه های اپن دار مزایای زیادی دارند مثلا دید مستقیم به پذیرایی پیدا می کنید و در حین آشپزی می توانید به گفتگوی مستقیم بپردازید یا تلویزیون هم مشاهده کنید. گردش هوا بهتر است و فضای شما را دلبازتر می کند و حتی می توانید از نور پذیرایی هم کمک بگیرید. بخشی از پذیرایی را می توانید به آشپزخانه اختصاص دهید و کمبود فضا را جبران کنید.
اما در سبک ایرانی یا سنتی یا خانه هایی که آشپزخانه بدون اپن دارند دکوراسیون را باید چگونه تزیین کرد، چیدمان به چه صورت است و هر قسمت باید چگونه طراحی شود. برای آشپزخانه های بدون اپن، موقعیت قرارگیری باید در قسمت سردتر خانه باشد چون گردش هوا به خوبی انجام نمی گیرد و فضای سرد محیط جبران گرمای پخت و پز باشد.
متصل کردن فضای تراس یا بالکن به درون آشپزخانه ایده خوبی است تا جبران عدم اتصال آشپزخانه به پذیرایی یا سالن غذاخوری باشد. اگر فضای یکدست با پذیرایی دارید از میز جزیره به عنوان اپن استفاده کنید. بخشی به نام بوفه یا فضای دکوراتیو طراحی کنید و از پارتیشن های تکه ای به عنوان جداکننده بصری شیک و لوکس به جای اپن بهره بگیرید.
رنگ و تم کابینت در دکوراسیون داخلی آشپزخانه بدون اپن وابستگی زیادی با رنگ و تم و سبک دکوراسیون پذیرایی یا سالن غذاخوری شما دارد. چینش کابینت ها آزادانه تر است بجز اینکه از بخش جزیره به عنوان اپن استفاده کنید که در این صورت نباید مانع رفت و آمد یا مسدود کننده بخش ورودی باشند.
نقش پنجره در آشپزخانه بدون اپن نباید دست کم گرفته شود مخصوصا آشپزخانه هایی که به جای اپن دیوارکشی شده است. پنجره ها در این حالت هم برای نورگیری و هم گردش هوا مناسب هستند. مثلث طلایی برای چیدمان وسایل فراموش نشود که شامل سینک، یخچال و اجاق گاز است.
جمع بندی مطالب
دکوراسیون داخلی آشپزخانه باید براساس سبک دکوراسیون، متراژ، سلیقه و علایق، نوع متریال و طراحی که در نظر دارید انجام گیرد. تنوع دکوراسیون و مدل های طراحی آشپزخانه بسیار زیاد هستند که ما به جدیدترین و محبوب ترین نمونه ها اشاره کردیم. گروه معماری آد هم در زمینه طراحی و ساخت و هم نظارت بر اجرای پروژه های دکوراسیون داخلی همراه شماست که می توانید برای دریافت جزئیات بیشتر با همکاران ما تماس بگیرید.
شماره تماس تنها برای ارتباط با شماست و در سایت منتشر نخواهد شد
سوالات متداول
اگر در این مورد سوالی دارید...آخرین مقالات
از طراحی و چیدمان